Plek voor meer ontspanning, zelfbewustzijn en veerkracht 

Sharon begeleidt je met haar mooie stem tijdens een innerlijke reis; alles is goed op het moment zoals het is. ~ Mirjam

Vind rust & balans in Meditatie en Yoga Nidra

Door meditatie en yoga nidra vind je rust in jezelf, ze hebben een positief effect op je gezondheid. Je vindt meer balans en geeft je meer vertrouwen in jezelf.

Op zondag van 10.00 tot 11.00 uur kan dit in het Haags Yoga Centrum in Den Haag. De lessen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Een intake- of kennismakingsgesprek vooraf is mogelijk.

OPBOUW VAN DE LESSEN

Elk persoon is uniek en heeft een eigen ritme, ieder lichaam is anders. Elke les is gericht op een thema.

We beginnen met het afstemmen en inchecken om het lichaam en de geest te laten ontspannen. Hierbij doen we verdiepende ademhalingsoefeningen. Vanuit die rust en diepe stilte maken we ons klaar voor de Yoga Nidra.  In iedere les is er aandacht voor:

–          Adem- en energiewerk;
–          Connectie hart & brein;
–          Lichaamsbewustzijn;
–          Visualisaties.

We sluiten gezamenlijk af met een glaasje water of een kopje thee.

KOSTEN

Proefles: € 13,50.

Losse les: € 15.

Rittenkaarten
5-rittenkaart: €  67,50 (2 maanden geldig) 10-rittenkaart: € 125,- (3 maanden geldig). De kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Abonnement

1 uur les in het Haags Yogacentrum: €39,50 per maand (min. 6 maanden).

Privélessen

1 uur €85 / 1,5 uur €95 (vraag naar de mogelijkheden).

Persoonlijke intake
De werkwijze van Sharon is uniek en onderscheidt zich door een intakegesprek te houden voor persoonlijke verbinding en te luisteren naar de behoefte van elke deelnemer. Een moment van
persoonlijke aandacht en tijd voor jou!

Heb je interesse gekregen en spreekt extra tijd en aandacht je aan? Mail of bel voor een afspraak. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en voor de agenda voor workshops en retreats. Check op deze website voor meer informatie en geef je op bij Sharon op 06-45305624 of stuur een mail naar mediteren@viasharon.com.

De meditatielessen zijn al mijn favoriete bezigheid van mijn drukke week geworden. ~ Diana

De workshop Yoga Nidra met Sharon heb ik ervaren als rustgevend en ontspannend. Het voelde als een combinatie van meditatie en mindfulness (terwijl je rustig ligt), maar de ervaring ging ook dieper: het is misschien lastig om in woorden uit te leggen maar er wordt diep van binnen iets geraakt in je “kern” wat rust geeft en meer begrip en respect voor wat je diep van binnen voelt. ~ Janine

“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks inside awakens.”

~ C.G. Jung ~

Via Sharon Coaching staat voor een ontspannen en duurzaam welzijn en het belang van lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen om een gezond leven te leiden. Bewuste ontspanning is niet alleen een momentopname, maar een levensstijl die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Bij Via Sharon Coaching draait het niet alleen om meditatie – hoewel dat een waardevol hulpmiddel kan zijn – maar vooral om het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf. Ware ontspanning komt voort uit het bewust worden van wie je werkelijk bent en het omarmen van jouw unieke krachten en capaciteiten. Met lichaamsbewustzijn als basis kun je een solide fundament leggen om zelfvertrouwen te ontwikkelen en uitdagingen met veerkracht en rust tegemoet te treden.

Via Sharon Coaching helpt mensen die spanning ervaren om uit hun hoofd te komen en meer naar hun hart te luisteren, de intuïtie, terug naar het lichaam en alle diepe wijsheid die daarin verscholen ligt.

De aanpak omvat verschillende methoden en oefeningen die je kunnen helpen je eigen ontspanningsreis te verkennen en te verdiepen. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten die Via Sharon Coaching integreert in de programma’s rondom coaching en meditatie:

Ontdek Yoga Nidra: De Weg naar Ontspanning en Vernieuwde Energie en het Krachtige Effect van Meditatie. Ontdek ook de Verbindende Essentie van Lichaamsbewustzijn en Ont-Moet jezelf door Stressmanagement.

Lees verder voor meer informatie over de uitgebreide privé sessies en coachingstrajecten.

Yoga Nidra

Yoga Nidra, of yogische slaap, is een beoefening die zowel een hele diepe ontspanning biedt als een meditatieve toestand. Het kan gezien worden als dynamische slaap of slapen met bewustzijn. Het werkt als een systematisch proces dat je naar diepere staten van het bewustzijn leidt. Je observeert hierbij de verschillende aspecten en lagen van de geest terwijl je rust in een staat van diepe ontspanning. In de beoefening wordt gebruik gemaakt van ademwerk, ontspanningstechnieken, bodyscan en energiewerk, gericht op hart- en breinintelligentie. Hierbij wordt de RadiantPeace™ Methode gehanteerd.

De meditatieles op zondag wordt altijd afgesloten met een Yoga Nidra.

Meditatie

Meditatie is een manier om de geest te kalmeren. Het is een eeuwenoude praktijk die innerlijke vrede, een groter zelfbewustzijn en een beter welzijn bevordert door gerichte aandacht en het leven in het hier en nu. Het kan effectief zijn om stress te verminderen. Er zijn vele vormen van meditatie, gebaseerd op zowel de oude traditie als de moderne wetenschap.

“Ik ben heel happy met de yoga nidralessen van Sharon! Ik maak gebruik van een rittenkaart en het is zo fijn dat er ook losse lessen geboekt kunnen worden. Na een les ben ik de hele dag ontspannen.”

~ Claire 

Lichaamsbewustzijn

Lichaamsbewustzijn houdt in dat je je bewust bent van de signalen die je lichaam je geeft. In een drukke levensstijl kunnen we vaak de neiging hebben om de behoeften van ons lichaam te negeren, maar het luisteren naar deze signalen is van cruciaal belang. Door regelmatig lichaamsbewustzijn te beoefenen, kun je spanning en stress opsporen en proactief reageren om jezelf te ontspannen en beter voor je lichaam te zorgen. Je leert bewust te zijn van de signalen van je lichaam, leer je te herkennen wanneer je gespannen bent en wat jouw specifieke behoeften zijn. Ademhalingsoefeningen, yoga nidra en mindful bewegen zijn enkele van de manieren die je helpen een diepere verbinding met je lichaam te krijgen.

Stressmanagement

Stress is onvermijdelijk in het leven, maar de manier waarop we ermee omgaan kan een wereld van verschil maken. In een wereld die nadruk legt op productiviteit en prestaties, kan het een uitdaging zijn om jezelf toe te staan te ontspannen zonder je schuldig te voelen. Door bewust te worden om minder te moeten en meer te ontspannen, geef je jezelf ruimte en de tijd, zodat je jezelf kunt opladen en je zelfbewustzijn kunt vergroten. Via Sharon Coaching reikt je effectieve strategieën aan om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen, zodat je met meer ontspanning en flexibiliteit met de uitdagingen van het leven kunt omgaan. 

Tijdens de Yoga Nidra ben ik even compleet gedachteloos, dat is zo fijn ~ Lilian

“Diep in het centrum van mijn wezen is een oneindige bron van liefde, het stroomt en vult mijn hart, mijn lichaam, mijn geest, mijn bewustzijn, mijn wezen, en straalt van mij uit in alle richtingen en keert terug naar mij vermenigvuldigd. Hoe meer liefde ik gebruik en geef, hoe meer ik te geven heb, eindeloos. Het is een uiting van mijn innerlijke vreugde.” ~ Louise Hay

Contact

Sharon Noija

mediteren@viasharon.com
(+31) 6 453 05 624

Haags Yogacentrum

De Sillestraat 13
2593 TS Den Haag

www.haagsyogacentrum.nl/meditatie-les/

Algemene voorwaarden meditatielessen:

Algemene voorwaarden rittenkaarten meditatie/yoga nidra les

 

Coaching & trajecten

Heb je al van alles gedaan in de zoektocht?

Je volgt al van alles misschien rondom zelfzorg, zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en het trainen van je bewustzijn. Of je doet aan yoga en schrijft je gedachten op in een journal. En toch lukt het je niet om de focus en de blokkades die je diep in je voelt op te lossen. Je voelt de spanning in je lichaam en zet daardoor niet de stappen voor voldoening in je leven.

Alle antwoorden zitten al in je, stop met je zoektocht

Zelf heb ik geen effectievere methode dan Yoga Nidra i.c.m. ademwerk om me goed en krachtig te voelen en veel minder stress te ervaren. Een gevoel van voldoening, geluk en diepe blijdschap.

Ik heb geleerd om beter mijn emoties te begrijpen, mijn hart te openen, mijn mind te beheersen en in verbinding te zijn met mezelf en anderen. Door yoga nidra, meditatie, ademwerk en lichaamswerk leerde ik leven vanuit flow, vanuit mijn innerlijke bron, mijn essentie.

En dit gevoel groeit nog steeds!

Ga mee op ontdekkingsreis om meer te ont-moeten en voor meer ont-spanning!

Als je verlangt naar meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van wie jij in essentie bent, is het belangrijk om een reis te ondergaan om je innerlijke kracht naar boven te halen en meer ballast van je af te gooien. 

Klaar om de regisseur te worden van jouw eigen leven?

Ga mee op ontdekkingsreis. Ik werk met je samen aan lichaamsbewustzijn, innerlijke wijsheid, adem- en energiewerk. Met coachgesprekken en oefeningen doorvoel je wat zich aandient en belemmeringen worden omgezet in overtuigingen die passen bij jou! Creëer je hartsverlangen, voel je vrij, authentiek en in balans.

Privésessies in Meditatie en Yoga Nidra

Het moderne leven kan vaak hectisch en stressvol zijn, en we raken gemakkelijk verstrikt in de eisen en verwachtingen van de wereld om ons heen. Tijd nemen voor jezelf, om diep naar binnen te kijken en te luisteren naar je eigen hartsverlangen, kan een transformerende ervaring zijn.

In de privésessies sta jij centraal. We werken samen aan het identificeren van jouw hartsverlangen en doelen, en gebruiken meditatie en Yoga Nidra als gereedschappen om je te helpen die doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar emotionele balans, stressvermindering, meer zelfvertrouwen, of gewoon een dieper begrip van jezelf en innerlijke rust, deze sessies kunnen je op weg helpen.

Wat kun je verwachten in een privésessie?

🌱 Individuele Aandacht: Elke sessie wordt specifiek afgestemd op jouw behoeften en doelen.
🌱 Diepe Ontspanning: Je zult leren hoe je je lichaam en geest diep kunt ontspannen, waardoor stress en spanning verminderen.
🌱 Innerlijke Ontdekking: Meditatie en Yoga Nidra zullen je helpen om dieper in jezelf te graven en je ware potentieel te onthullen.
🌱 Begeleiding en Ondersteuning: Gedurende het hele proces word je begeleid en ondersteund, zodat je je veilig en gesteund voelt op je reis.

Klaar voor verandering? Neem vandaag nog contact op!

Als je klaar bent om de reis naar innerlijke rust, vrijheid en authenticiteit te beginnen, neem dan contact op voor een privésessie.

Tijd voor zelfzorg, rust en de vrijheid te vinden waar je naar verlangt.

De sessies kunnen zowel online als fysiek zijn. Voor live privésessies zijn er diverse mogelijkheden en werk ik samen met mooie, serene locaties in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. 

Ik heb het coachingstraject i.c.m. meditatie en yoga nidra als heel plezierig ervaren. Al bij het intakegesprek werd duidelijk dat Sharon iemand is waarbij er geen sprake is van een ‘standaard aanpak’.

De rustige manier van spreken en haar open en vriendelijke uitstraling hebben mij vertrouwen gegeven. Sharon oordeelt niet. Ze dringt niets op. Deze manier van coaching heeft mij ontzettend goed geholpen en mij een boost gegeven. De Meditatie en Yoga Nidra die Sharon aanbiedt als aanvulling op de sessies zou ik aanraden. Het is qualitytime die je jezelf mag gunnen. Het is een fijne ervaring, ik kon er nog dagenlang van nagenieten.

Een aanrader! ~ Judy

Meditatie en/of Yoga Nidra op de werkvloer

Een mind&heartful BREAK is de uitkomst om tussen het werk door te ontspannen.

Veel organisaties maken er al goed gebruik van. Inmiddels laat veel wetenschappelijk onderzoek ons zien dat regelmatig mediteren veel voordelen met zich meebrengt. Een betere concentratie, goede focus, meer energie en een vermindering van stress.

Wat kun je verwachten:

* 15 minuten live meditatie dan wel yoga nidra

* Ademwerk en mindfulness oefeningen

* Ook online mogelijkheden

* Een docente die bekend is met de drukte en stress in het bedrijfsleven en met ontspanningsvormen, zoals yoga, meditatie en mindfulness

Wat is het effect:

* Vermindering van stress

* Meer creativiteit en veerkracht

* Meer productiviteit en resultaten

* Verbeterde focus

We gebruiken cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door onze website te gebruiken, geef je daar toestemming voor. View more
Ik ga akkoord