Plek voor persoonlijke groei, bezieling en hartopeners

“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks inside awakens.”

~ C.G. Jung ~

Al ruim 15 jaar hebben yoga en meditatie mijn hart. In Nederland heb ik diverse yoga- en mindfulnesslessen gevolgd, zo ook in Thailand en op Bali. Als coach ondersteun ik mensen om effectief met hun uitdagingen om te gaan. Mijn missie is om mensen uit hun hoofd te helpen komen en meer naar hun hart te luisteren, de intuïtie, terug naar het lichaam en alle diepe wijsheid die daarin verscholen ligt.

Met deze gedachte heb ik de RadiantPeace™ Methode Yoga Nidra YTT (Yoga Alliance® PE 80 uur) gevolgd bij House of InnerPower.

Cursussen

Yoga Nidra

Yoga Nidra, of yogische slaap, is een beoefening die zowel een hele diepe ontspanning biedt als een meditatieve toestand. Het kan gezien worden als dynamische slaap of slapen met bewustzijn. Het werkt als een systematisch proces dat je naar diepere staten van het bewustzijn leidt. Je observeert hierbij de verschillende aspecten en lagen van de geest terwijl je rust in een staat van diepe ontspanning. In de beoefening wordt gebruik gemaakt van ademwerk, ontspanningstechnieken, bodyscan en energiewerk, gericht op hart- en breinintelligentie. 

Meditatie

Meditatie is een manier om de geest te kalmeren. Het is een eeuwenoude praktijk die innerlijke vrede, een groter zelfbewustzijn en een beter welzijn bevordert door gerichte aandacht en het leven in het hier en nu. Het kan effectief zijn om stress te verminderen. Er zijn vele vormen van meditatie, gebaseerd op zowel de oude traditie als de moderne wetenschap.

Vind rust & balans in meditatie

Door meditatie vind je rust in jezelf. Meditatie heeft een positief effect op je gezondheid. Je vindt meer balans en geeft je meer vertrouwen in jezelf.

In de meditatieles gaan we je gedachten verminderen, door meer bewust te worden van het moment.. Je leert de oefeningen om daar te komen en meer te concentreren op wat er binnen in jou gebeurt. Op deze manier kom je meer in balans.

Op zondag van 10.00 tot 11.00 uur kan dit in het Haags Yoga Centrum in Den Haag. De lessen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Daarom vindt er vooraf een intakegesprek plaats, ook voor persoonlijke verbinding.  

Check op deze website voor meer informatie en geef je op bij Sharon op 06-45305624 of stuur een mail naar mediteren@viasharon.com.

 

Leven vanuit jouw ware essentie

Verlang je naar rust en wil je voelen wie je echt bent?

Heb je al van alles gedaan in de zoektocht naar je ware essentie?

Je volgt al van alles misschien rondom zelfzorg, zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en het trainen van je bewustzijn. Of je doet aan yoga en schrijft je gedachten op in een journal. En toch lukt het je niet om de focus en de blokkades die je diep in je voelt op te lossen. Je voelt de spanning in je lichaam en zet daardoor niet de stappen voor voldoening in je leven.

Alle antwoorden zitten al in je, stop met je zoektocht

Zelf heb ik geen effectievere methode dan Yoga Nidra i.c.m. ademwerk om me goed en krachtig te voelen en veel minder stress te ervaren. Een gevoel van voldoening, geluk en diepe blijdschap.

Ik heb geleerd om beter mijn emoties te begrijpen, mijn hart te openen, mijn mind te beheersen en in verbinding te zijn met mezelf en anderen. Door yoga nidra, meditatie, ademwerk en lichaamswerk leerde ik leven vanuit flow, vanuit mijn innerlijke bron, mijn essentie.

En dit gevoel groeit nog steeds!

Wil jij ook ervaren wie je echt bent, tot rust komen en in flow leven?

In mijn werk leer ik je in alle lagen van je lichaam te voelen wie jij bent. Je komt in contact met je innerlijke wijsheid, je vermogen om jezelf te helen. Door adem- en transformatiewerk krijg je vertrouwen in je lichaam, je mind en je Zijn. Jouw potentie en jouw essentie naar boven laten komen is mijn hartmissie. 

Ik help je doorvoelen wat zich aandient, opgeslagen belemmeringen om te zetten in overtuigingen die passen bij wie je echt bent en dit te integreren. Je leert alles over het creëren van jouw hartsverlangen en gaat je weer vrij voelen en in balans en flow.

Schrijf je in voor een gratis sessie

Wil je een proefles volgen of vrijblijvend kennismaken.

Bel of stuur een app naar Sharon op 06-45305624 of stuur een mail naar mediteren@viasharon.com.

“Diep in het centrum van mijn wezen is een oneindige bron van liefde, het stroomt en vult mijn hart, mijn lichaam, mijn geest, mijn bewustzijn, mijn wezen, en straalt van mij uit in alle richtingen en keert terug naar mij vermenigvuldigd. Hoe meer liefde ik gebruik en geef, hoe meer ik te geven heb, eindeloos. Het is een uiting van mijn innerlijke vreugde.” ~ Louise Hay

Contact

Sharon Noija

mediteren@viasharon.com
(+31) 6 453 05 624

Haags Yogacentrum

De Sillestraat 13
2593 TS Den Haag

www.haagsyogacentrum.nl/meditatie-les/

We gebruiken cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door onze website te gebruiken, geef je daar toestemming voor. View more
Ik ga akkoord