Stress & Burnout Preventie

 

Als bedrijf heb je de juiste mensen in huis. Werknemers met potentieel in wie je vertrouwen hebt. Medewerkers die jou helpen om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Maar stel dat het er niet helemaal uit komt of ze niet tot hun recht komen…

In deze drukke tijden is het van cruciaal belang om goed met stress om te kunnen gaan. Stressgerelateerde klachten worden vaak niet op tijd aangegeven. Dit kan leiden tot chronische overbelasting en helaas soms zelfs tot een burnout.

De impact van stress mogen we niet onderschatten. TNO berekende dat ziekteverzuim door stress en burnout gemiddeld bijna anderhalf ton per medewerker kost.  En niet alleen de kosten voor ziekte stijgen. Ook de resultaten verminderen doordat medewerkers uitvallen.

Wil je meer bewustzijn creëren over de impact van stress? Ik denk graag met je mee wat passend is in jouw bedrijf.

Investeren in je medewerkers is van essentieel belang om ze beter te laten functioneren. Zo bevorder je dat de medewerker werkplezier heeft en over de juiste (communicatieve) vaardigheden beschikt. En dat hij zich verder ontplooit en zijn persoonlijke effectiviteit vergroot. Tevreden en beter gekwalificeerde werknemers heeft niet alleen voordelen voor de werknemer, maar natuurlijk ook voor jouw bedrijf:

  • Betere prestaties
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Minder stress
  • Minder verzuim

Bovendien zal de waardering voor jouw organisatie toenemen. De medewerkers zien dat je betrokken bent in hun ontwikkeling en dat je het belangrijk vindt dat medewerkers op hun plek zitten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik bied flexibiliteit in uren, een afgebakend project, of een coachtraject / verzuimbegeleiding op maat.

Just Do You!

We gebruiken cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door onze website te gebruiken, geef je daar toestemming voor. View more
Ik ga akkoord