Vitaliteit in bedrijf

Als organisatie heb je de juiste mensen in huis. Werknemers met potentieel in wie je vertrouwen hebt. Medewerkers die jou helpen om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Maar stel dat het er niet helemaal uit komt of ze niet tot hun recht komen.

In deze drukke tijden is het van cruciaal belang om goed met stress om te kunnen gaan. Stressgerelateerde klachten worden vaak niet op tijd aangegeven. Dit kan leiden tot chronische overbelasting en helaas soms zelfs tot een burn-out of tot een conflict.

De impact van stress mogen we niet onderschatten. TNO berekende dat verzuim door stress en burn-out gemiddeld bijna anderhalf ton per medewerker kost. In 2022 was het psychisch verzuim zelfs 13% hoger ten opzichte van 2019! En niet alleen de kosten voor ziekte stijgen. Ook de resultaten verminderen doordat medewerkers uitvallen.

Via Sharon Coaching werkt graag mee door de mentale veerkracht van de medewerkers te onderzoeken en tijdig te interveniëren. Door middel van coaching, maar ook door mindfulness, yoga nidra en meditatie (op de werkvloer). Scroll hier naar beneden voor meer informatie.

Investeren in medewerkers is van essentieel belang om ze beter te laten functioneren. Zo wordt werkplezier bevorderd en wordt ervoor gezorgd dat men over de juiste (communicatieve) vaardigheden beschikt voor de betreffende rol en functie. Tevreden en beter gekwalificeerde werknemers heeft niet alleen voordelen voor de werknemer, maar natuurlijk ook voor de organisatie:

  • Betere prestaties
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Minder stress
  • Minder verzuim

Bovendien zal de waardering voor de organisatie toenemen. De medewerkers zien de betrokkenheid in hun ontwikkeling.

Informeer naar de mogelijkheden. Via Sharon Coaching biedt een offerte op maat aan.

Just Do You!

We gebruiken cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door onze website te gebruiken, geef je daar toestemming voor. View more
Ik ga akkoord