Ontdek jouw Hartstocht: de Kracht van het Hart

Ontdek “Hartstocht”

Hartstocht: een reis naar berusting en veerkracht. 

Welkom bij “Hartstocht,” een programma ontworpen voor de bewuste mens die verlangt naar een diepere connectie met het hart, een leven vanuit de kracht van jouw potentieel en talent. 

Leef vanuit je hart, omarm de kunst van het leven

In de wirwar van het moderne bestaan is verbinding met ons innerlijke kompas nu meer dan ooit nodig. “Hartstocht” is jouw uitnodiging om die reis te maken, omarmd door positiviteit, vertrouwen en innerlijke rust. Ontdek de kracht van je hart als gids, leidend in elke keuze, elk moment.

Ontwikkel je creativiteit

Tijdens “Hartstocht” wordt je uitgenodigd om je creatieve zelf te omarmen. Verken de diepten van je verlangens te midden van een oase van rust, waar jouw talent in bijvoorbeeld kunst dient als spiegel van zelfontdekking en groei. Tekenen, schrijven, schilderen, zingen, beeldhouwen. Jouw talent mag meer beleefd worden.

Neem vandaag nog de eerste stap 

Ben jij klaar om de reis naar berusting, veerkracht en een leven vol passie te omarmen? Neem vandaag nog contact op en laat “Hartstocht” de gids zijn op jouw pad naar een vreugdevol en authentiek bestaan.

Herstel je Balans

Jouw tijd & ruimte

Laat stress los, herstel de balans en ontdek de veerkracht die vanuit je hart ontspringt. De coaching, mindfulness-tools en creatieve oefeningen zijn ontworpen om je te begeleiden naar berusting, waar elk moment wordt omarmd met een open hart en een open mind.

Verbind met jouw Vuur

In stilte zijn, zo leren we te verbinden met wie we in essentie zijn. Jouw natuur en jouw talent. Geen prikkels van omgeving en je dagelijkse beslommeringen maar diep de vreugde in.

Verrijk je Zelfbewustzijn

Reflectie is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling. De oefeningen zullen je helpen om jezelf beter te begrijpen, je sterke punten te omarmen en je zwaktes te overwinnen.

Vind jouw Hartstocht en laat potentieel vrij

De bewuste mens begrijpt de kracht van bewust leven en werken. Met “Hartstocht” onthul je niet alleen je eigen wijsheden en inzichten, maar ontgrendel je ook een overvloed aan potentieel dat in je wacht om vrij te komen.

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe kun je deelnemen?

Deelnemen aan Hartstocht kan op diverse manieren.

Workshop Kracht van het Hart: €29

  • 17 december 10.00 tot 13.00 uur

Meditatie/Yoga Nidra “Hartstocht”: €15

  • 3 december 10.00 tot 11.00 uur
  • 10 december 10.00 tot 11.00 uur

Les in het Haags Yogacentrum

Persoonlijk Coachprogramma gedurende 4 maanden

Met ca. 8 gesprekken van anderhalf uur en aparte meditatiesessies. Vraag naar het op maat gemaakt programma.

Come On In

Een kado aan jezelf. Vervolg het nieuwe jaar met de juiste intentie. Je bent van harte welkom!

Get In Touch

De kracht van de verbinding. Gewoon even helemaal niets dan tijd voor jou!

Locaties

De Workshop is in het Haags Yoga Centrum, De Sillestraat 13 te Den Haag.

 

Voor de persoonlijke sessies werkt Via Sharon Coaching samen met serene locaties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Vraag naar de mogelijkheden.

We gebruiken cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door onze website te gebruiken, geef je daar toestemming voor. View more
Ik ga akkoord