De Zomer van Reflectie

Ontdek de Zomer van Reflectie

 

Ben je op zoek naar een betekenisvolle manier om deze zomerperiode door te brengen? Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de tijd nemen om te reflecteren en je balans te herstellen? Dan heb ik iets speciaals voor jou: De Zomer van Reflectie – een unieke ervaring om jezelf te (her)ontdekken en te groeien.

Wat kun je verwachten

Gedurende deze bijzondere zomermaanden bied ik ontspannende workshops ontworpen om je te begeleiden op een reis naar zelfinzicht, persoonlijke groei en welzijn. Ik zal je ondersteunen bij het verkennen van je innerlijke wereld, het ontdekken van verborgen krachten en het aanpakken van uitdagingen die je wellicht tegenkomt.

Een dag voor jezelf, met z’n tweeën misschien, een groep, een uurtje, een dagdeel… Laat het me weten, ik zal het mogelijk maken.

En een Reset Dag waarin we loskomen van de drukte, het lichaam weer laten rusten en gaan ontspannen. We zoeken de verdieping al wandelend in de natuur. Je gaat van je hoofd naar je hart, van denken naar voelen en naar gewoon zijn… Je gaat verbinden met jezelf en stelt doelen voor de komende tijd, zodat je weer opgeladen naar huis gaat.

Herstel je Balans

Jouw tijd & ruimte

Neem de tijd om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en vind je innerlijke balans terug. De Reset Dag biedt een oase van rust en sereniteit, waar je kunt ontspannen en je geest tot rust kunt laten komen.

Verbind met jouw Vuur

In stilte zijn, zo leren we te verbinden met wie we in essentie zijn. Jouw natuur en in de natuur. Geen prikkels van omgeving en je dagelijkse beslommeringen maar diep de ontspanning in.

Verrijk je Zelfbewustzijn

Reflectie is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling. De coachingssessies zullen je helpen om jezelf beter te begrijpen, je sterke punten te omarmen en je zwaktes te overwinnen.

Ontdek een nieuw Perspectief

Tijdens de Reset Dag krijg je de kans om in contact te komen met gelijkgestemden, wat je horizon verbreedt en nieuwe inzichten biedt.

Treat Yourself

Relax. Enjoy.

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te nemen aan De Zomer van Reflectie hoef je alleen maar contact met mij op te nemen en je interesse te tonen.

Dit zijn de beschikbare data met programma’s, zodat je een keuze kunt maken die het beste bij je past. Schikken deze data je niet? Schroom niet om contact met me op te nemen om samen naar mogelijkheden te kijken.

Workshop Reflectie €49

 • 30 juli 9.30 tot 13.30 uur
 • 13 augustus 9.30 tot 13.30 uur
 • 27 augustus 9.30 tot 13.30 uur

Reset Dag €79

  • 16 augustus 10.00 tot 15.00 uur, inclusief een lichte lunch. De Reset Dag verzorg ik samen met collega coach en facilitator, Maria van den Heuvel van Methode Eigen.

  Come On In

  Een kado aan jezelf. Vervolg het jaar met de juiste intentie. Je bent van harte welkom!

  Get In Touch

  De kracht van de verbinding. Gewoon even helemaal niets dan tijd voor jou!

  Locatie

  Ik maak gebruik van de serene ruimte van het Haags Yoga Centrum. Daarnaast zoeken we de natuur op in het nabijgelegen Haagse Bos.

  We gebruiken cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door onze website te gebruiken, geef je daar toestemming voor. View more
  Ik ga akkoord