Workshop

online sessie

Balance up your life


Een woord dat in mijn coaching op veel verschillende redenen naar voren komt, is balans. Evenwicht is voor velen van ons ongrijpbaar vanwege de vaak tegenstrijdige eisen van gezin, werk en andere aspecten van het leven.

De beste maar ook leuke methode die ik heb gevonden om een stapje terug te doen en af te stemmen of jouw leven in balans is, is de balance up your life oefening.

Deze oefening geeft je structuur om na te denken over hoe je je leven weer in balans brengt.

Het geeft niet alleen een prachtig beeld van hoe evenwichtig je leven is, maar ook hoe tevreden je bent op alle gebieden van je leven.

Wat je leert:

– Een realistische blik in het hier en nu
– Inzicht in jouw verlangens en de toekomst
– Balans, voldoening en daadkracht

Investering: €35

Registreer je nu, dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Kan je niet wachten? Een beller is sneller 🙂 tel: 06-45305624.

Ik werk als coach en ben gespecialiseerd in (werk)geluk en zingeving. Mijn streven is om bewustwording te creëren in iemands kwaliteiten, valkuilen en drijfveren. Als coach faciliteer en ondersteun ik mijn klanten bij het reflecteren op de eigen levensgebieden, zoals balans in werk en privé. Mijn streven is dat er een beeld ontstaat van waaruit vervolgstappen genomen kunnen worden. Ook ondersteun en adviseer ik werkgevers over de wijze waarop zij hierin kunnen bijdragen. Naast individuele coaching verzorg ik ook trainingen en workshops.

Mijn passie is om talenten te ontdekken terwijl ik dankbaar ben om mee te mogen lopen in heel belangrijke momenten in het leven van mijn klanten.

Vind duidelijkheid over je voortdurende reis naar balans en voldoening in je leven! 

Registreer je nu voor deze mooie sessie!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in om je plek te reserveren!

Wat anderen zeggen:

“Ik vond het super leuk! Het is goed georganiseerd, er is diepgang en toch ook momenten om je te laten gaan. Het heeft me heel veel goed gedaan. Ik heb alweer zin in het volgende moment. Dank je wel, Sharon!”
– Wendy

“Doordat jij heel rustig en aandachtig luistert, wist je door te vragen tot de kern te komen. Het was een bijzondere en leerzame ervaring. Ik ben weer een stap verder in mijn ontwikkeling!” – Dinand