Projecten

Hier worden verschillende projecten weergegeven waar ik aan heb gewerkt. Wil je ook met me samenwerken, neem dan contact met me op.

15-daagse workshop “The Next Destination” voor KLM’ers

Wanneer jouw loopbaan niet verloopt zoals je wil, is de kans groot dat je minder goed in je vel zit, je meer stress ervaart en een minder goede (arbeids)marktpositie hebt. Daarom is het goed om de vinger op de zere plek te leggen, zodat je de juiste veranderingen kan inzetten en weer de regie krijgt over jouw loopbaan. Dit is het geval voor een aantal KLM’ers na een reorganisatie binnen KLM. In deze 15 dagen neem je het heft in eigen handen, zorgt voor innerlijke rust en werkt aan de toekomst. Je doet ideeën, inspiratie en kennis op om stappen te kunnen zetten in een nieuwe richting. Je neemt de regie over jouw loopbaan.

Voor deze online leeromgeving werk ik samen met Chantal de Wild, lifecoach. Ben of ken je een KLM’er, klik op de link voor meer informatie: https://the-house-of-coaching.teachable.com/p/klm-next-destination-workshop

Wat deelnemers zeggen:

“De opdrachten wisselen elkaar prima af. Fijn dat je de ene dag met mindset bezig bent en de andere dag met werk. Ik moet ook wat dagen vliegen, maar dat valt goed te combineren. Voor mij geeft het wat structuur in deze onzekere periode. En persoonlijk vind ik het ook fijn dat ik hulp krijg bij het maken van een CV. Die van mij is niet meer naar de maatstaven van deze tijd.”

“Ik ben blij met de afwisseling. Het geeft me niet alleen rust maar vooral vertrouwen dat het op welke manier dan ook wel goed komt en dat ik daar zelf een bijdrage aan kan leveren. Ik zit nu zelf achter het stuur, heb grip en dat voelt beter dan niets doen in deze onzekere tijd bij KLM. Ik merk ook dat ik opgewekter ben en krijg dat ook terug, dus dank!”

“Leuk om ermee bezig te zijn en jullie enthousiasme is aanstekelijk!”

“Het gaat al wennen om wakker te worden en een filmpje van jullie op te zoeken. Altijd nieuwsgierig wat het thema voor de dag is.”

Wil jij ook de workshop volgen? Meld je snel aan via deze link: https://the-house-of-coaching.teachable.com/p/klm-next-destination-workshop


“Lef op de arbeidsmarkt” Talentcoach

Als coach heb ik Kees begeleid om weer met lef de arbeidsmarkt op te gaan. Kees: “Ik heb heel veel aan de coaching van Sharon gehad. Vooral het oefenen met de videopitch en de sollicitatiegesprekken waren waardevol. Ik ben uit mijn comfortzone gegaan. Dank je wel!”


Laten we samen werken… neem contact op