Over Sharon

Ik geniet van de verbindingen die ik heb met mensen. Het motiveert mij steeds meer als mensen in hun kracht komen te staan.

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen van groot belang om gelukkig te zijn. Onze toekomst was nog nooit zo spannend en onzeker als voorheen. Met mijn HR achtergrond en coaching kan ik mensen positief beïnvloeden zodat zij het beste uit zichzelf willen halen. Ik wil graag mijn eigen lessons learned overbrengen, door ook mijn verhaal te vertellen.

  • Loopbaancoaching
  • HR support in vitaliteit, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid
  • Coaching in lifestyle
  • Werkgeluk

Door bewustwording ontdek je steeds meer aspecten van jezelf en vergroot je hierdoor jouw kansen, jouw vrijheid en jouw geluk. Op basis van nieuwe inzichten kun je nieuwe vaardigheden ontplooien. Dit kan leiden tot efficiënter en prettiger werken. Door het verruimen van zelfinzicht en zelfkennis wordt het zelfbeeld versterkt. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en kun je, je leven meer zelfsturing geven. Dit alles heeft een positieve uitwerking op veel leefgebieden zoals gezondheid, werk en relaties.

Meer plezier en geluk, minder stress. Als coach werk ik zodanig, dat de gecoachte het beste uit zichzelf haalt. Ik ben een betrokken, gedreven gesprekspartner, die beschikbaar is voor de ontwikkeling van de ander. Vanuit een grote interesse in het levensproces van anderen zie en volg ik hun proces. Ik laat mensen in hun eigen kracht komen, door het ontdekken en gebruik maken van hun eigen mogelijkheden en talenten. Mijn passie is om de ander net dat stapje te laten zetten, waardoor hij/zij zelf verder kan.

Het is mijn missie om mensen bewust te laten zijn dat ze een keuze hebben in het leven en dat veel meer mensen vanuit hun passie gaan leven.


‘The journey of a thousand miles begins with one step.’

lao tzu