Over Sharon

“Ik geniet van de verbindingen die ik heb met mensen. Het motiveert mij steeds meer als mensen in hun kracht komen te staan.”

JUST DO YOU!

Dit is mijn motto die ik in 2020 voorgenomen had. Het jaar waarin de wereld lam geslagen werd door de pandemie. Het jaar ervoor had ik een mooie organisatie verlaten waarna ik in een burn-out terecht kwam. Tijdens de lockdown ging mijn persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart. Alsof ik noodgedwongen tot rust kwam. Door mijn nieuwsgierigheid werd dat proces in mezelf versneld. Ik aanschouwde gefascineerd wat er in de wereld gebeurde en voelde de noodzaak om van betekenis te zijn. Ik begon te schrijven. Zo ook een blog over keuzes maken en het volgen van je intuïtie. Het was mijn missie om mensen bewust te laten zijn dat ze een keuze hebben in het leven. Daar begon het mee en voor ik het wist ontstond Via Sharon: daar waar alles wie ik ben samen komt. Waar deskundigheidsbevordering en talentmanagement centraal staan. Waar ik met plezier en zingeving waarde wil creëren aan ieders werkgeluk, meer bewustwording en duurzaamheid en minder stress.

Als coach wil ik betrokken zijn zodat de coachee het beste uit zichzelf haalt. Vanuit een grote interesse in het levensproces van anderen zie en volg ik hun proces. Ik laat mensen in hun eigen kracht komen, door het ontdekken en gebruik te maken van hun eigen mogelijkheden en talenten.

Mijn missie is om de ander net dat stapje extra te laten zetten, waardoor hij/zij zelf verder kan en elke uitdaging fluitend aan kunnen gaan.

Wat zeggen mijn klanten

“Ik heb bij Sharon een traject van 3 maanden gevolgd. Ik liep zelf erg vast met wat ik wil op werkgebied en wist niet hoe ik dit zelf moest aanpakken of waar te beginnen. Ik was onrustig en had geen werkplezier meer. Sharon heeft mij zelf laten inzien dat de antwoorden al in mezelf zitten. Dit heeft mij een helder en duidelijk beeld gegeven wie ik ben als persoon, wat ik belangrijk vind, wat ik wil en wat ik te bieden heb, nu en in de toekomst. Sharon straalt positiviteit en rust uit en zet je aan het denken. Ik heb een fijne ontdekkingstocht gemaakt.” – Romana

“Ik ben een stap verder in mijn ontwikkeling.
Met Sharon heb ik een sollicitatie voorbereid. Doordat ze heel rustig is en aandachtig luistert wist ze snel tot de kern te komen. Met diverse oefeningen en het telkens evalueren weet ik wat mijn normen en waarden zijn en hoe deze het beste in beeld te brengen. En inmiddels ben ik aangenomen bij de Politie!
– Dinand

“Sharon’s aanpak geeft me niet alleen rust, maar vooral vertrouwen dat het goed komt. Ik heb de regie en dat voelt beter dan niets doen in deze onzekere tijd. Ik ben vrolijker en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. Sharon straalt rust uit maar zet mij AAN!!”Jacqueline

India Arie – Just Do You

Ik ben geïnspireerd door dit nummer. De tekst, de energie zeggen alles! De videoclip laat zoveel liefde, kleur en energie zien. Positive vibes! ❤️✨ Enjoy!

Wil jij ook samen met mij op ontdekkingstocht, klik dan hier voor meer informatie. Kan je niet wachten?! Maak een afspraak voor een gratis intakesessie!


‘The journey of a thousand miles begins with one step.’

lao tzu