Ontdek jouw werkvuur!

Opzet van het traject: Het traject bestaat uit 6 tot 8 gesprekken van anderhalf uur. Dit kan zowel online als offline. Het duurt ca. 3 maanden. Waar nodig worden de gesprekken aangevuld met huiswerk- en creatieve opdrachten.

Ik heb bij Sharon dit traject gevolgd. Ik liep zelf erg vast met wat ik wil op werkgebied en wist niet hoe ik dit zelf moest aanpakken of waar te beginnen. Ik was onrustig en had geen werkplezier meer. Sharon heeft mij zelf laten inzien dat de antwoorden al in mezelf zitten. Dit heeft mij een helder en duidelijk beeld gegeven wie ik ben als persoon, wat ik belangrijk vind, wat ik wil en wat ik te bieden heb, nu en in de toekomst. Sharon straalt positiviteit en rust uit en zet je aan het denken. Ik heb een fijne ontdekkingstocht gemaakt.

Romana Roos

Als je weet welke richting je op wilt, krijg je focus, energie en meer zelfvertrouwen.

Zit je niet op je plek?

Ben je uitgekeken op je huidige baan? Komen je kwaliteiten niet uit en denk je dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging, en weet je niet wat? 

Dan is het zinvol te onderzoeken welke functie je wilt en kunt doen. Met coaching Via Sharon vind je werk dat recht doet aan jouw drijfveren, diepere verlangens en talenten.

Loopbaanbegeleiding betekent dat je je afvraagt wie je bent, wat je wilt, waarom je dat wilt en welke andere mogelijkheden er zijn. En ook hoe je dat kunt bereiken.

Werk waar jij energie van krijgt!

Onze levenspad geeft blijk van wie we zijn, terugkijken op je leven en loopbaan kan een rode draad laten zien. We kijken naar keuzes die je hebt gemaakt en je drijfveren en motivatie.

In het traject gaan we op zoek naar wat jou UNIEK maakt. Je wordt je bewust van het werk waar je happy van wordt en energie van krijgt.

Het traject helpt je om op een rijtje te zetten wat jouw kernkwaliteiten en vaardigheden zijn en ontdekken welk werk het beste bij je past. 

Met een beter zicht op je kwaliteiten en uitdagingen, krijg je meer zelfvertrouwen. 

Resultaat

Doel van het traject is te ontdekken in welk werk jij echt op je plek bent. Resultaat is een helder zicht op je kwaliteiten en vaardigheden, wat jou drijft en wat je te bieden hebt. Je weet welke richting je op gaat.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis intakegesprek!

Een beller is sneller of stuur een WhatsApp naar 06-45305624.